Nyår!!

Nu är det äntligen nyår!! Idag har jag bara tagit det lungt och myst med min älskling!
För nån timme sen kom josse hitt och nu ska vi börja fixa oss i ordning för att sen gå över till Marika.
Sen blir det och äta på Bella Dona och sen blir det festa hos marika!
Så lär bli en underbar kväll med underbara vänner, god mat och god dricka!
Hare bra<3
Förra nyåret<3

älskar dej<3

ja har inte orkat elr haft tid och blogga på några dagar nu. har vart med min älskling så har inte suttit vid datan så mycket. ikväll blir det mys Me han,familjen och Josse:-)


vaken

nu har ja nyss vaknat hos Frida och Tommy. Frida har åkt o jobbat så blir bara jag och Tommy idag. vi ska se film, fixa nåt och äta och färga mitt hår;-) de är planerna för idag iallafall;-) och kanske att min älskling faktiskt kommer ikväll istället:-)

julklapp från Tommy o Frida<3

farmor och farfar!

nu e ja hos farmor och farfar<3


Stan!

Nu har ja nyss kommit hem från stan med bästa tjejorna!
Hitta inget men var mysigt endå:)
Vi åt lite mat på stan och bara hade det alment bra:)
Sen gick jag till frida och tommy och katterna en stund och nu är jag hemma;)
Ikväll kommer pappa hem så blir väll och umgås med pappa och emma ikväll och bara ha en mys kväll.
Imårgon blir det och åka till farmor och farfar och sen sova hos syrran och tommy tror jag:)
Nu ska jag bara ta det lungt och kanske laga lite mat:)
Men vem vet vad jag orkar::)

Stan!

Nu har ja nyss kommit hem från stan med bästa tjejorna!
Hitta inget men var mysigt endå:)
Vi åt lite mat på stan och bara hade det alment bra:)
Sen gick jag till frida och tommy och katterna en stund och nu är jag hemma;)
Ikväll kommer pappa hem så blir väll och umgås med pappa och emma ikväll och bara ha en mys kväll.
Imårgon blir det och åka till farmor och farfar och sen sova hos syrran och tommy tror jag:)
Nu ska jag bara ta det lungt och kanske laga lite mat:)
Men vem vet vad jag orkar:)
 

Nyköping!

Nu sitter jag i nyköping! Åkte hitt idag!
Idag har ja träffat Alex och gick på en promenad. Sen träffa jag Kalle en stund! Så underbart!
Resten av kvällen har ja bara myst med min syster.
Imårgon blir det stan med syrran, ´Marika och petra!
Mina tjejor!<3
Men nu ska jag snart sova!
Godnatt!
Saknade fofo!Min man<3

godjul!!

Nu ligger jag i sängen efter en riktigt mysigt julafton!
Med god mat, underbaraste familj, mycket skratt, julklappar och massa julgodis. Det har varit en riktigt bra dag och nu är ja trött. Lägger ut bilder någon annan dag elr kör ett bild inlägg efter hela jullovet istället;) får se vad jag orkar;)
Jag är sjukt trött och ska snart sova men har svårt och hitta ro ikroppen
I mårgon åker vi tidigt till nyköping då syrran och Tommy ska åka till södertälje oxå:)
Sen blir det nästan 2 mysiga veckor hemma:)
Saknar nyköping<3

Duchat, städat o nu väntar

Jag har hunit med och både ducha och städa och fixat lite med julmaten idag:)
Nu sitter jag och tar det lungt då det känns som om det behövs då jag fortfarande är sjukt förkyld. Och har inte mycket ork i kroppen. Snart kommer mina älskade systrar, tommy och mormor hit:) Dom lär vara här inom en halvtimme<3 mys<3
Idag blir det och handla lite och bara fixa med julmaten. Ikväll blir det att spela bingolotto:) hahah tråkig tradition men det är en traditon och ett måste så vi har köpte lotter och det har dom andra oxå så kommer bli mys mys och åter mys.
Och snart kommer mina kakor!!! min älskade syrra har gjort mina favorit kakor i år igen! Kärlek på det asso;)
Men nu ska ja slitta mej från datorn och göra nåt vettigt:)

Mitt rum klart:)

Nu har ja städat klart i mitt rum!:)
Så himla skönt och ha en sak klart iallafall, vart lite omöblering men ingen stor förändring. Fixade även upp min lampa som har ståt i en kartong sen jag flyttade hitt. Så nu får vi se om min älskade lilla gizmo har sönder den sirekt eller om han låter den vara, så satte inte i några lampor, men det gör jag när ja kommer hem efter nyköpings rundan om den fortfarande är hel;)
Nu blir det och fortsätta städa o sen fixa lite julmat oxå:)

Städning

Idag kör vi julstädning! Så musiken är på och jag har börjat städat mitt rum. Så det är vad ja ska göra idag och fixa lite med julmaten, ska även se om ja orkar ta bilder på det ja köpt och så. men det får vi se när det kommer.
Nu ska ja fortsätta städa!puss
För två år sedan några dagar innann jul!<3

Julavslutning och stan

Idag var det julavslutning iskolan! såg lite film o sen fika. Sen fick vi våra omdömen o vi som klarat oss utan ogiltig från varo 100 kr, O ja va en del av dom! Roligt roligt!
Sen ville Christoffer att ja skulle följa me på stan och köpa julklapp åt Jennie så har sprungit runt i stan i flera timmar. Men det var roligt o sen kom även Jennie. Så var en rolig och mysig eftermidda.
Ikväll ska ja inte göra så mycket utan bara ta det lungt och sova tidigt. Behövs då ja inte könner mej helt pigg från förkylningen än.
Puss

Hemma

Är hemma idag oxå men imårgon blir det skola! längtar faktiskt nu då det är sjukt jobbigt och bara sitta hemma. Men imårgon är det sista dagen och sen är det jullov! Helt sjukt att en hel termin redan har gått!
Bloggen har blivit lite lidandes när ja varit sjuk då det inte har hänt nåt och jag inte har orkat blogga.
Men idag kanske ja ska till family house(en kläd affär i tibro) då ja fått presentkort där som bara håller till nyår och åker ju härifrån på tisdag så har bara idag elr imårgon på mej och kan va skönt och komma ut lite och testa min ork inför imårgon men är inte helt säker, blir idag elr imårgon efter skolan.
Snart är det jul och nyår! Snart nyköping och mina älskade och saknade vänner!! längtar ihjäl mej själv!
puss

sjuk sjuk sjuk!

är fortfarande sjuk och börjar gå ont i bihålerna.. men men ja som vill till skolan.. aja ja får stå ut, nu ska ja ta mej upp o ut o röka

förkyld!

e så sjukt förkyld! men men vad ska man göra liksom:-P men vart att vs hemma från skolan idag me<3 så ja vakna nyss o idag blir det o ta det lungt och plugga lite<3

på rese

nu sitter jag på rese o väntar på bussen, orkade inte skolan längre, är helt slut så kändes bättre och åka hem o villa o försöka bli frisk istället. ska även försöka plugga lite då vi har 2 prov och flera inlämnigar denna vecka, så känns som om de skulle behövas. annars blir det någ bara o sova och kanske så på nån film beroende på vad ja orkar.
blir även mys med min bebis<3

i skolan

nu är ja i skolan, knappt sovit nåt i natt då ja hostat ihjäl mej själv. så får se om ja orkar hela dagen elr inte.. vart inte o skriva nåt mer igår då ja kom hem sent och inte orka. men ja har haft en bra och mysig helg med min älskling<3

på väg hem!

nu sitter jag på tåget på väg hem.. känns inte riktigt bra, han är mitt allt och mitt liv o hatar och behöva sakna han.. även fast det är mindre än 2 veckor kvar tills ja träffar han så känns det förjävlig, aja ja skriver mer om helgen när ja kommit hem<3

5 min kvar

nu är det bara ca 5 min till Stockholm och min älskling! ja har mer elr mindre bara sovit bort denna tågresa. så himla skönt! puss.


på tåget

nu e ja på tåget till Stockholm! om lite mer en2 timmar får jag äntligen träffa min underbaraste kille igen! saknaden har varit sjukt stor! ska bli underbart!<3

fredag

äntligen fredag! så himla skönt! har bara två lektioner idag o sen blir det pizza o mys med Amanda och Anita tills mitt tåg går till Stockholm!<3

packat o duchat

ikväll har jag bara tagit det lungt och gjort det viktigaste som packat,duchat och gjort lite plugg:-) ska snart prata Me min älskling ocb sen sova tidigt ikväll, får se hur det går;-) puss


vinter!




trött

imorse var ja sjukt trött och det var ett helvete och ta sig upp men nu sitter jag iallafall på tåget. idag har vi kök, känns inte lockande men men bara göra det. igår var ja på julbord och det var helt okej. mätt var ja så ja höll på o dö iallafall.puss.


bussen

nu sitter jag på bussen, tänkte inte åka hem emellan vi sluta o julbordet men vart ap endå:-P så sitter Me vänner och pratar:-Ppuss

kök!




nydag nyatag elr va säger man:-P

idag är ja sjukt trött men jag tog mej till skolan iallafall:-P ska ha kök idag så a uch de kommer ja inte palla men blir säkert bra endå:-P men innan köket blir det lite religion.hare gött!


hemma<3

nu är ja hemma. ligger i sängen och äter godis o tänker.. lite mys med katten har jag oxå hunnit med. blir att försöka plugga lite ikväll o ta det lungt<3.


matte




wish it would stay like this forever<3




morgon mys!

hade lite morgon myss med gizmo helt underbart söt katt.
men nu e ja i skolan och taggar servering:-) pusw<3

tåg

sitter nu på tåget som var försenat. så missa min buss så hoppas de går en 10 över annars pallar jag inte:-P har haft redovisning idag,matte och idrott. så en chill dag:-P sen blir det godis köp och plugg hela kvällen<3


söndag

har bara tagit det lugnt hela dagen och städat lite. men ska även försöka plugga. har även pratat med älsklingen. idag är det andra advent! gud va tiden har gott fort! men nu ska ja fortsätta se på skidskytte o sen plugga, kanske äta nåt idag oxå? haha:-P




nyss vaknat

nu har ja sovit ut ordentligt men va skönt o somna tidigt. idag ska ja bara plugga och ta det alment lugnt. nu ska ja ta mej upp och äta lite frukost tror jag:-)

gizmo



nu har gizmo vart hoa veterinären igen o alla är bra! äntligen mår min kille bra igen så skönt<3

shoppat

ny tröja

vinter!




i skolan

nu har ja komit till skolan. I tisdags hade vi kök på kvällen o även igår och. idag. har en catering grej för och känna in pengar till Tyskland. i tia va ja och Jennie i bageriet, väldigt kul! och igår va det kök så det funka. och idag ska vi köra ut och lägga upp maten. och ikväll sover ja och Jennie här, min lilla tvilling!:-) idag blit det hel dag med kök!
Sandra och min tvilling som ja jobba Me igår!

på tåget

Kom hem sent igår så vart inget mer bloggande, skriver i imårgon lite mer om vad ja gjort denna vecka då ja ska sova på ett av hotell rummen i skolan i natt så har ingen till gång till data ikväll heller. Tagga för skola o kök hela dagen och kvällen då! Elr inte alls tagad men endå:-P

tåg förseningar

Sitter o väntar på ett tåg som r sjukt försenat, har haft kvälls servering.. Skriver mer när ja kommer hem:-P

älskar dej över allt! <3


skolan

Sitter i skolan och har hål timme:-) sitter ocb dricker energidryck o bara tar det lugnt. Har bara 2 lektioner kvar idag så det är ju skönt:-P

1a advent

Idag är det första advent! gud va tiden har gått fort! Nu är det snart jul! helt underbart! Nu gäller det bara och få riktig julstäming men det kommer säkert. Idag tog ja sovmårgon då ja somnade sent inatt då jag låg och prata med älsklingen. Och hade även svårt och sova efter det..
Men idag ska ja väll försöka sätta mej och plugga, det borde jag iallafall då jag vill ha klart allt innan jullovet och det är ju om mindre en 3 veckor bara så dags att sätta igång! Känns helt sjukt att snart en hel termin är avslutat men det är posetivt.
Har ändrat mej så mycket sen ja flyttade hitt och är en starkare person efter allt och det känns så himla otroligt skönt!
Puss
Min saknade Petra<3

Sovdags kanske?

Kanske dags och sova nu, har kollar på sex and the city o snackade lite med älsklingen ikväll. Tror dock att han skulle ringa igen men det skulle ha sket för 1,5 timme sen:P haha nån som missat tiden kanske;)
Aja men ska någ endå gå o sova och hoppas på och kunna göra lite mera nytta imårgon en vad ja har gjort idag då detta bara har varit en depp dag som ja har legat isängen. Bara gått upp för och röka mer elr mindre så dags och ta tag i sig själv och göra något vettigt imårgon känner jag:)
Imårgon är det första advent!
Gud vad tiden har gått fort känns som om det nyss var sommar o ja skulle flytta och nu har ja bott här i 4 månader!
helt sjukt vad tiden går! Och nu är nästan första terminen i skolan avklarad bara 5 till ;P sen är man helt klar med skola och det är dags och växa upp!! Skönt det är 2,5 år kvar tills dess^^
Men nu ska ja slutta babbla och gå ut och röka och sen sova!
Godnatt!<3
Älskar min outfitt där!<3 Men lite för kalt och gå i nu! vill ha vår o värme!<3

1 december!

Idag är det första december. Det ligger lite snö på backen men har ingen som helst julkänsla. Känns lite skumt men men den kanske kommer. Idag har ja varit sjukt död! Bara legat isängen och inte orkat nåt. Vet inte riktigt vad det är men aja nytta får ja göra senare elr imårgon elr nåt haha:)
Puss
Julavslutningen för 2 år sedan! har någ förändras lite endå:P lite smalare ansikte och gud va ja saknar mitt långa hår! hårförlängning nästa hahah ne men endå:P

RSS 2.0