Skolstart

Idag var första dagen iskolan, Riktigt deprimerande;)
Sen vart det att dra ne på stan me Alex o Julia o äta glass, Träffade även becca o Evelyn men sen så drog Julia o Alex o så vart det att jag följde me Becca till Svansta? Hahah vet inte rikitigt om det hette så:P
O nu e jag hemma o ska välls e till att packa men har varit en rätt så sköndag endå;P

Mormor!!

Idag blir det att åka till Mormor me syrrona då hon fyller år..Sen blir det städa o packa när jag kommer hem;)
Pusspuss<3

Träffat Julia!!

Idag vart det att träffa bästa Julia. Vart att gå ner på stan. Fika o shoping vart det idag, Ett par jeans o en tröja. Var behövligt. Sen vart det att stöta på Petra och hennes kille, Så vart att gå på stan med dem ett tag. Var ju trevligt o få sällskap på vägen hem!!
Men nu ska jag äta o se vad kvällen har att erbjuda, kanske blir att sitta ensam hemma ikväll inte så kul men får se;)
Pusspuss<3

Sovdag

Har mera elr mindra sovit bort denna dag tills Petra hörde av sig så jag gick ut o träffa henne en stund, Vart även brödbak. Men ikväll blir det att ducha o lägga sig tidigt så jag kan komma upp tidigt imårgon för måste vända tillbacka mitt dygn ;)
Hahah inte kul men skolan börjar ju om en veckas tid.
Pusspuss<3

Ut me Elina

Nu blir det att dra ut med Elina på en promenad. Blir skönt o komma ut då jag har varit inne i några dagar nu. Idag har det inte hänt mycket utan bara slappat och städat lite.
Pusspuss<3


Gammal bild på mej;)

Trött som fan

Vaknade för nån timme sen o e så himla död. Vart rätt så sent igår o utgång, Var med jejje o massa andra.Roligare en att bara sitta hemma då vi insåg att båda satt o hade grymt tråkit. Men idag har jag ingen anning om vad jag ska hitta på men palla sitta hemma en lördag kväll lixsom;)
Pusspuss<3

Hemma från danmark

Kom hem från danmark i måndags natt. Och har inte orkad blogga sen dess. Har varit så sjukt trött efter 4dagar med grymt dålig sömn. Och ont i rygg och nacke så jag knapt har kunnat röra på mej. Men nu ska jag ta och fixa mej iordning och träffa min älskling Marika, som jag saknat grymt mycket :)
Just det karnevalen var grym kul och träffade nya underbara människor;)
Pusspuss<3

Kanevalen!!

Så ikväll e det kanevalen!!!
Kommer bli fett kul med underbaraste vännerna, Lär dock bara bli för min del till runt 12.30 då jag sen ska bila ner till danmark med Pappa, Mona och Benjamin. Men nu ska jag packa och fundera vad jag ska har på mej ikväll:)
Och fixa musik till mobilen
Pusspuss<3

RSS 2.0