Underbar kväll!!

Igår vart det en underbar kväll me bästa vännerna. Kollade på en underbar film vid din sida tror jag den hette ;) Åt mssa chips och godis. Sen kolla vi på värdens äkligaste skräckfilm, massa äckliga ormar på ett flygplan uch höll på o dö ju!!! HAhah fast den var bra dock ;)
Idag har det blivit och städa och tvätta så ska väll fortkätta med det :)
Ha en bra dag, puss<3

Sjukhus

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Hänt mycket den senaste veckan och då har bloggen blivit lidande igen, tyvär. Idag har jag vart på sjukhuset med min underbaraste vän. Var där i 9 timmar som stöd. Så de vart ett litet rum i flera timmar, även att det som vi gjorde där inte va kul vart det en mysig dag där vi bara kunde prata och va som vi alltid brukar och det har jag saknad. S nu ligger jag isoffan och väntar på att tjejorna kommer så ska vi ha en mýsig tjejkväll!!

Älskar dej gumman och finns alltid här. Du betyder allt, och jag kommer allid vara din stötpelare, vad som än händer gumman!!<3

Skön skoldag

Idag vart det o sluta kl 10, Då jag bara hade språkval o vi såg på shreks jul.. Hahha roande film ju ;)
Så idag blir det någ bara att ta det lungt och så får vi se vad som händer ikväll. Igår var det tomtenatta, så då vart det o gå ner på stan me Syrrorna och johannes. Och även pizzaätande och katt mys. Rikitgt lyckad kväll helt enkelt ;)

Längesen

Nu var det sjukt länge sen jag skrev här. Skolan har varit igång o snart är det jullov. Tiden har gott sjukt fort. Men nu ska det försökas skiva lite mera i bloggen igen ;)<3

RSS 2.0