Vart inte som planerat

Ja nu vart det inte riktigt som planerat i okle då personen vars vän vi skulle till slutatde svara. Så där satt vi med en cola och var fast i Okle. Men kul hade vi iallfall, Och även fast det vart konstigt och inte alls som planerat vart den en helt oki lyckad kväll men underbara vänner. Älskar er<3

Skoshopping och nu okle

Har vart och shoppat skor med pappa idag Och beställt biljerter till mamma. Så blir att åka till skövde imårgon. Men ikväll blir det att åka till okle men Marika och Agge. Vi ska till va me Oskar och nån av hans vänner och lär ha en underbar kväll så e fett tagad ;)
Men nu ska jag fortsätta fixa mej iordning och sen lär det bli att gå till bussen om vi inte kan övertala hennes mamma om att köra oss:)
Pusspuss<3

Stan men allis

Idag blir det att dra ner på stan med bästa Allis. Så ska börja fixa mej nu ochs en lär vi ta en statsbuss runt13,15 elr nåt sånt ;) Vi e lite lata här...:)
Men nus ka jag fönahåret och sen fixa alt annat
Pusspuss<3

Farmor och farfar

Nu drar jag och syrran till farmor och farfar. Sen blir det att kanske kidnappa Allis. Hahah ne men behöver min lilla ängel efter en tuff gårdagen. Så antigen att kidnappa henne idag elr imorgon. Men nu ska jag fixa det sista och sen åka till farmor och farfar och bara glöma bort allt o ha kul!!
Pusspuss<3

Promenad till tunaberg

Vart att ta bussen till buskhyttan med syrran idag och sen gå till tunaberg och träffa underabaraste Julia och Evelina som jobbar där. Var så grymt längesen vi sågs och har saknat dem så mycket. Så vartnågra timmar med behövligt tjejsnack och sen vart det att plocka körsbär med pappa. ikväll lär det bli att vara med Petra och några och spela kubb.
Pusspuss<3

Över till mona

Nu blir det att dra över till mona och äta lite mat och gratta benjamin som fyller 12 år:)
Så lär bli att vara där hela kvällen :)
Hare bra
Pusspuss<3


Ut med Elina

Nu blir det att dra ut och jogga med Elina. Uch ångra mej innan jag sa att jag skulle me ju. Hahha ne men det ska blir skönt...Kanske inte;)
Sen blir det att tvätta och fixa hemma så rummet blir fint igen;)
Pusspuss<3

Fixat mej iordning

Har nyss fixat mej klart och snart blir det att träffa Max. Men just nu pratar jag me Julia. Blir att åka ner till oxelösund med syrrona ikväll. Vet inte riktigt varför men blir någ jätte roligt;)
Pusspuss<3


Minigolf

Har spelat minigolf med Syrran och Benjamin. Hoppades på att få träffa en till person men han sket idet typ. Men det vart och köpa massa godis på hemvägen och sen kollat på tv. Nu ska jag snart spela monopol o tänka bort duma människor;)
Pusspuss<3

Ner på stan

Nu drar jag ner på stan för att träffa bästa Petra. Och vara hennes lilla smakråd.
Sen blir det att träffa max och kanske vara *barnvakt* till benjamin. Fulspekad dag helt enkelt.
Det var ett tag sen jag skrev här men var ju en veck ai gävle, helt underbart och sen har jag bara tragit det lungt och vart me vänner och inte orkad blogga helt enkelt;)
Pusspuss<3

RSS 2.0