Nyår

Idag är det nyår. Och blir att firra med bästa tjejorna Evelina, Petra, Julia och Emma. Emil och hamstern kommer oxå. Men nu ska vi snart äta sen blir det att dra ner till hamnen. Kommer bilder sen =)

Tårta

Har gjort tårta idag. Vart choklad tårta med hallon fyllning. Vart sådär då jag misslyckades med hallon röran. Men blir att äta den ikväll tror jag. Evelina och Julia kommer ju snart och Petra är redan här. Blir även att följa med syrran och hämta Elina och Anton så de kommer hem. Men annars blir det en lugn kväll. Hare bra<3


Norrköping

Åkte till norrköping med familjen idag. Hittade ett linne och ett par skor. Vart även en locktång typ. Men det var en hel mysig dag och nu vill jag bara gå och sova. Är så trött av att behöva gå upp vid 10.

Mellandags rea

Var nere på stan med min syster på mellandagsrean. Hittande en tröja på cubus på rean. Vart hur glad som helst då jag velat haft den länge. Hittade även en jacka på gina tricot som jag velat haft ett tag. Men är osäker på om jag vill ha den då det i såfall är en höst/ vår jacka. Så köpte den ej. Men kommer fundera på det. Vart även att köpa lite godis på hemvägen.

Städning

Idag var det städning och julshow i skolan. Julshowen var riktigt bra och vissa var gryma ju. Städningen var väl inte lika kul men gjorde dock inte så mycket. Sitter vid datorn och funderar på om jag ska ner på stan i kväll på den sista tomtenatta. Då mycket mera är öppet denna gång en förra.

Innebandy turnering

Vi hade innebandy tunering idag i skolan. Väldigt roande faktiskt. Sen har jag ont i halsen nu av allt skrikande men endå. Så vart en riktigt rolig dag trots att det snöade massor men jag och Julia hittar ju roliga saker med det mesta att fånga flingor tex. Haha hur larvig får man vara=)

Städat

Vart att städa i dag. Så nu har jag tvättat och mitt rum och fint igen. Jag och syrran gick även till netto. Och i kväll vart det att kolla på narnia. Men ska skicka efter nyårs klänningen nu och sen försöka sova. Måste ju upp imårgon och fortsätta med julstädningen =)

Sing star

Vi sitter här och sjunger sing star med Julia, Frida och Emma. Vi har ätit pizza för ett litet tag sen och nu sitter vi och flummar vid sing star. Jag och Frida äger=)

Hemma

Det vart att vara hemma från skolan idag. Har riktigt ont i magen och kunde knapt hå i morse. Nu är det väll lite bättre men ska se till att dra mej till skolan i mårgon. Sista lektions dagen denna terminen. Det är ju riktigt najs. Sen är det bara innebandy och julshow och städning och sånt nästa vecka. Så skönt det ska bli med jul. Men nu ska jag ta och försöka äta något då jag inte gjort det idag. Ha en bra dag<3

Praliner

Det vart att göra praliner idag med syrran. Vart helt okej. Smakade mumsigt iallafall. Nu ikväll vart det att se dansbandskampen tack vare att min andra syster älskar dansband och jag orka inta gå där i från. Men vart att sätta sig här då jag inte stog ut. Roligare att sitta här iallafall.

Hemma

Nu har jag komit hem från tomtenatta. Det vart en underbar kväll med vänner. Dock hittade jag inget specielt. Vart att äta på mc. Men nu ska jag ta och sova så jag orkar upp i mårgon då jag är riktigt trött. Ha en bra kväll. :)


Tomtenatta

Nu blir det att dra ner till stan. Då det är tomtenatta. Och träffa underbara vänner. Men ska fortsätta att fixa mej iordning så vi inte blir sena. Då vi ska mötas runt 18.00. Men ha det bra så hörs vi sen. Lär komma ett inlägg om kvällen och kanske lite bilder =)

Mjölkrig!!!=)

Var en helt vanlig dag iskolan med hemkunskap. Vi skulle göra lussekatter och pepparkakor. Men tillslut vart det mjölkrig. Hur roligt som helst bara att man såg ut som ett spöker efterråt. Och då var inte jag värst. Då det sydes väldigt mycket i Fannys svarta hår. Annars var det en vanlig dag. Det vart att laga mat i kväll, klyfftpotatis och pannbiffar. Nu ska jag se på tv och sen försöka plugga lite. Då jag har prov i mårgon.

Skola

Måndag och det var dags för skola igen. Det hände inget specielt i skolan och var almänt tråkigt. Sen vart det att gå med Julia hem och plugga Kemi. Då jag har prov på onsdag fast skulle haft det i Torsdags men var sjuk. Så nu måste jag verkligen börja plugga då idag var första gången jag öppnade böckerna. Det vart även att fixa lite med hennes akvarie och lite dator. Riktigt underhållande eftermiddag =)
Men nu ska jag gå och se på tv.
Hare bra <3


Lördag!!

Idag har jag varit nere på stan med syrran. Hittade dock ingenting. Det blir att äta bakadpotatis och bara ta det lungt ikväll. Lär bli att tjocka med dricka och chips oxå. Ha en bra kväll :)

Välkommen!!

Välkommen till min blogg. Nu har jag tänkt försöka börja blogga igen. Här kommer jag skriva om min vardag. Hoppas ni kommer gilla min ny blogg


RSS 2.0