Valarna

Idag slutade vi tidigare så att jag, Julia och Allis drog och köpte glass ochs en satte vi oss på valarna och solade. Vi vart dock bort jagde av ankor. Fyfan vilka läskiga djur aso. Sen vart det att gå på stan och kolla efter klänningar. Hittade faktiskt två styckna som satt grymt bra. Så nu e frågan och jag vill betala 400 kr elr om det får bli den billigare. Sen fick jag lite smått damp men minna vänner var där och stöttade så jag överlevde. Tack Julia och Allis, älskar er<3
Sen vart det att åka hem, Men skulle ha plugga ikväll men har inte orka. Problemet e ju att betygen ska snart sättas så skulle ha behövt gjort klart men aja
Pusspuss<3

Hos petra

Nu sitter jag hos petra menas hon gör Amerikanska pankakor. Jag är grymt trött då det vart en dans ikväll igår och jag och Petra somna de runt 3 i morse. Men idag blir det att ta det lungt, sen kommer Verran och förhoppningsviss Emma. Och då blir det att fixa sig i ording för fest!!!
Så jävla kul är hur taggad som helst ;)
Pusspuss<3

Ikea

Idag vart det Ikea med Syrran, Eliina och Anton. Så vart en hel del shoping, grymt kul. Sen vart dett att kolla på film med tjejorna när jag kom hem. Men nu blir det ducha och fixa sig till i mårgon ;)
Pusspuss<3

Stan med underbart väder

Idag vart det att gå ner till stan med syrran. Vart att köpa lotien med färg så man sakna men säkert får lite hjälp att få färg på benen då jag är krittvit och aldrig får färg på ben och magge. Och så ska det inte vara iår ;)
Det är ju underbart väder nu igen med blå himel. Så blir väll att sätta sig på balkongen en liten stund.
Så nu är ju frågan är detta våran sista dag på jorden då nån gammal gubbe säger att jorden ska gå under idag runt 18 tiden. Hahah skulle visst börja med jordbävning. Naa tror dock inte att detta inträffar ;)
Pusspuss<3

Fint väder

Idag var det äntligen hel blå himel igen. Så himla skönt. Och nu är det äntligen helg igen och så skönt med några dagars sömn innan skolan börjar igen. Men ikväll blir det väll bara en lugn hemma kväll och försöka sova så mycket som möjligt så jag blir piggare ;)
Pusspuss<3

Torsdag!!

Idag var det en helt vanlig torsdag men vi hade en väldigt roande idrotts lektion då vi satt och prata om att jorden ska gå under på lördag, Har dock riktigt svårt att tror på detta då jorden ska ha gått under massa gånger enligt massa konstiga människor. Språkvalet var oxå väldigt roande då vi bara snacka om möblerade om, grymt skön lektion. Sen var det att komma hem till en glad lite rufus som vart överlycklig av att se mej, Har oxå hunit med en promenad som var riktigt skön;)<3
Pusspuss<3

Vanlig dag

Idag har varit en helt vanlig skoldag. Fast vi hade kommunprov i matte men det var riktigt lätt så är inte rädd för att få IG. I mårgon är det en dag då vi ska tjäna pengar till någon by. Så ska väll vara hemma och städa ihop pengarna men så himla skönt att kunna sova några timmar extra ;)
Pusspuss<3

Vi vann!!!

Idag var det friluftdag på rosvalla. Men nån poäng tävling och så klart vann den bästa klassen;)
Så jävla duktiga vi e aso.
Men det värsta var ju att så klart sprang vi 400 meter när det regnade och haglade som mest så jag var dyngsur och så regna det när man skulle hem oxå så nu e håret helt förstört :)
Men nu blir det att ta det lugnt och kanske städa klart det sista i mitt rum funderar på och möblera om oxå men vet inte riktigt hur :)
Pusspuss<3

Städdag

Vart att ta och städa i dag då rumet såg förjävligt ut. Men hade dock lite svårt att göra det tills Elina kom hitt och såg till att jag och Frida gjorde nåt ;)
I mårgon e det frilufsdag och vi slutar kl 12. Det känns jävligt skönt men jag och Julia måste e ju göra klart svenskan så lär ju få sitta med det i timmar oxå.
Pusspuss<3

Lördag

Idag vart det att jag och Frida drog iväg och handlade och sen satte oss på balkongen och åt en fett macka. Så jävla gott ju. Resten av dagen lär bara bli lugn då Frida ska jobba så lär jag sitta helt ensam här hemma. Känns ju inte jätte lokande men man överlever väll ;)
Pusspuss<3


Promenad

Vart en liten promenad och möta Julia och sen gå hem med lilla rufus. Men vart att prata med Frida och Elina i en halvtimme ungefär då Rufus tyckte om att vara i min famn och jag fick inte släppa ner honom. Så söt han e aso ;)
Men sen vart det att jag och Julia gick till ico och handlade massa onytigt. Och nu sitter jag här helt ensam ochh övergiven och har grymt tråkit. Men kanske går och lägger mej tidigt inatt då jag e så jävla slut efter veckan.
Ha en bra kväll<3

Fredag:)

Nu är det äntligen helg igen. Det var en skön och lugn dag iskolan och han äntligen klart med det jag behövde i tekniken så det känns grymt bra. Nu e det inte lika omöjligt att hinna klart allt. Just nu sitter jag här med lilla rufus som Emma hade med sig hem i en plan att jag skulle ut ikväll. Då Elina skulle få över mej ditt men dem trodde att jag skulle vara för lat för att gå och nu har jag ju inge val ju ;)
Haha ne men e grymt mysigt att ha honom här ju ;)

Värden sötast rufus<3

Pusspuss<3

Sol och tokig hund

Även denna dag har varit underbart fin. Vi hade biologi prov på mårgonen och det gick bättre än vad jag trodde men hoppas på VG med tror på G+ elr G. Sen vart det att vara hund vakt åt lilla rufus denna eftermiddag. Riktigt mysigt bara att han är lite väll larvig o morrar och skäller mot allt och alla ju ;)
Men ska snart äta sen blir det en lugn och skön kväll med tv och promenad.

Pusspuss<33


Underbar dag vid hamnen

Vart att gå ner till hamnan efter skolan med Allis, Teddy och Mattias. Det var ju så sjukt fint väder så vart att skippa plugga de timmarna och gå och äta glass och sitta ute på brygger och bara prata. Tror inte att jag och Allis var tysta en enda stund. Men nu ska jag se till att sätta mej och plugga till biologi provet som jag har i mårgon. Får lite panik då det känns som om jag inte kan någonting. Men blir att plugga, äta och sen ducha sen måste det bli tv vid 9 kan ju inte missa desperate housewives. Pusspuss<3

Planering inför sommaren

Nu sitter man och små planerar inför sommaren och förhoppningsviss en göteborg. Men enda problemen är att vissa inte kan bestäma sig om dom vill åka elr inte. Haha fattar inte vad det stora problemet är men aja. Så nu sitter man och kollar på hotel och vandrarhem. Men billigaste är iallafall vandrarhem med Petra vill bo på hotel. Haha men det lär väll lösa sig nu ska vi bara övertala Eve och Jullan.
Men ska försöka plugga till biologi provet så man får bra där men det lär ju inte hända fattar ju för fan ingenting ju :D<3

Soligt

Har varit en varm och skön dag. Väldigt irreterande att sitta inomhus. Vart en helt vanilg halv tråkig dag men en konstig syslöjdslektion. Men nu ska jag äta och sen sätta mej isolen och steka lite:)<3


Underbar dag

Har varit en grymt fin dag med sol och blå himel. Har hunit med att ducha, tvätta, gå och handla och träffa Mamma och Conny. Funderar starkt på att gå ut på en liten promenad i det underbara vädret.


Pusspuss<3

Lördag:)

Nu e det äntligen helg igen!!
Vaknade runt halv 11 och kände mej rätt pigg iallafall. Blir väll så när man går och lägger sig vid 10. Hahaha det brukar ju aldrig hände en fredag men var så grymt trött. Men den dag blir det att städa, ducha och så kommer mamma och Conny hit. Så kanske blir att baka något oxå. Och solen skiner lite iallafall så måste bli en luten promenad oxå. pusspuss<3

Kakleverans

I skolan var det kakleverand idag. Då vi ska sälja till klassresa som antingen lär bli till London elr Paris. Var en helt okej dag och riktigt soligt ute. Riktigt najs. Puss<3

Måndag

Idag var det skola igen. E ju inte så himla illa. Hade två film lektioner så det var ju najsigt. Fick reda på att jag fick VG- på So provet och vart *stolt*. Trodde bara jag skulle få G då det inte alls kändes så bra som So proven brukar göra. Och nu är frågan e det normalt att det haglar i maj? Haha kanske det e;)
Pusspuss<3

Underbar helg

I helgen vart det att va med bästa vännerna på valborg. Vi gick ner till vallarna och åt mat på rodos. Vart även att Frida och Clara kom med och sen några till. Hade grymt kul. Vart även att min syrra klippte mej i lördags vart lite väll kort med behövdes då det var grymt slittet.
Pusspuss<3


RSS 2.0