Hos petra

Nu e jag hos Petra. Sitter vid datan menans hon duchar och fixar sig. Dagen har spenderas vid en badstrand. Riktigt mysigt vart sen en runda på stan och sen hem och packa det sista. Över till Petra och se till att allt fick rum trodde inte det skulle gå men det gick :)
Men kvällen kommer bestå av fixa mitt hår, Gå hem till mej och hämta det jag glömde ;)
Och försöka komma isäng då vi lär gå upp runt 5-530 senast i mårgon sen bär det av till gävle:)
Pusspuss<3


Onsdag

Jag hade ju tänkt gå up tidigt och få saker gjorde idag men nej det hände ju inte. Känns ju lite sumt att sova bort det fina vädret men aja. Idag ska jag försöka hinna med att packa elr måste hinna med det, åka och bada o städa lite. Det bär ju av till gävle imårgon med underbaraste Petra. Så jävla kul aso längtar;)
Men nu ska jag göra nytta:)

Lite bilder från midsommaren

Allis med sin vinst;)


Mupp bild på mig ;)
Pusspuss<3

Bada

Idag blir det att åka och bada med syrrona och Agge. Det e ju så himla skönt ute så det finns inte ju :)
Och sen blir det att försöka hinna träffa Petra och packa med henne och sen blir det att vara *barnvakt* till benjamin ikväll:)
Pusspuss<3

Stan

Idag vart det stan med syrran för att kolla efter en klänning till bröllopet och tillslut hitta jag en jätte fin rosa klänning så blir att ha det. Äntligen det problemet löst ;)
E grymt varmt idag så jag håller på och dö men så himla skönt;)
Pusspuss<3

Promenad

Nu har man varit ute på promenad med Elina vart att gå till tågstationen då hon skulle ut till Antons jobb. Sen vart det att åka men syrrona och handla och nu e man hemma. Så det blir pizza ikväll. Riktigt gott;)
Pusspuss<3

Städdag

Idag har jag städad och tvättat. Det var ju på tiden då jag knapt hade några rena kläder:)
Har kollat runt lite efter en fin kläning oxå men ej hittat så mitt delema är fortfarande kvar;)
Men nu ska jag ducha sen möta Elina :)

Monopol

Idag vaknade jag runt 2. Då jag var grymt trött. Kom hem runt 3 inatt efter en rolig kväll med lite för mycket drama men annars hade vi grymt kul;)
Men vart att åka till citygross och handla och hem kom ett monopol spel så jag har ägt ut mina syrror hahah. Jag e ju så bra :P
Pusspuss<3

Glad midsommar!!!

Idag var dte tänkt att gå upp tidigt för att hinna med allt. Men så vart det ju inte :)
Men gick upp för ett tag sen och fixade klart tårtan. Nu ska jag fixa mej själv iordning sen blir det att åka till tunnaberg och fyrra midsommar där. Men förhoppningsviss fint väder:)
Sen blir det mat hos mona och sen vara med vänner:)
Puss på er<3

Allis och jordgubbsplock

Idag vaknade jag och Allis runt 1. Då vi somnade runt 4 i morse. Så vi var lagom trötta. Vi hade grymt kul och det var underbart att träffa henne igen då den var ett litet tag sen. Sen vart att att åka med Mona, Benjamin och Theres och plocka jordgubbar;)
Så ikväll har jag gjort jordgubbstårta tills imårgon så hilma gott ju :D<3
Pusspuss<3

Länge sen

Nu var det ett bra tag sen jag bloggade. Det e för att jag inte har haft mycket tid. Då det vart stugan i 4 dagar och vänner, Och såklart lite skola. Men nu är det snart sommarlov, känns grymt skönt. Va fotbollsturnering idag. Men mådde grymt dåligt då det var åska iluften. Nu blir det att ta och städa då släkten kommer imårgon :)
Pusspuss<3

RSS 2.0